+30 2107560400 & +30 6947814880 info@studyplan.gr Ναζλίου 12, Βύρωνας

Ημερίδα Γνωριμίας

Σας προσκαλούμε στην Ημέρα Γνωριμίας με τη Ναυτική Ακαδημία Βάρνας, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο Capsis Hotel Thessaloniki, την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, ώστε να ενημερωθείτε σχετικά με τα προπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου.
Η Ναυτική Ακαδημία Βάρνας είναι δημόσιο Πανεπιστήμιο στη Βάρνας της Βουλγαρίας διεθνώς αναγνωρισμένο από το I.M.O. (International Maritime Organization). Είναι ενεργό μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ναυτιλιακών Πανεπιστημίων IAMU, η οποία το 2020 βαθμολόγησε την Ακαδημία ως άριστη των άριστων, οδηγώντας την στην δεύτερη θέση σε παγκόσμια κατάταξη μετά τη Ναυτική Ακαδημία της Αυστραλίας. Παρακάτω φαίνεται η κατάταξη με βάση το IAMU.
Οι απόφοιτοι Λυκείου, και οι γονείς τους, που ενδιαφέρονται για σπουδές στον τομέα των Ναυτιλιακών, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον επίσημο εκπρόσωπο του πανεπιστημίου κο Μανιφάβα Κωνσταντίνο και να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις σπουδές στην Ακαδημία.
Επίσης θα υπάρχει ενημέρωση για τη φοιτητική ζωή στη Βάρνα της Βουλγαρίας, την αναγνώριση σπουδών από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., τα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα, τις διαδικασίες αίτησης εγγραφής, την εξασφάλιση διαμονής και το κόστος διαβίωσης.
Η ενημέρωση απευθύνεται σε μαθητές και αποφοίτους Λυκείου, αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τα Ναυτιλιακά.
Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, 11.00-13.00, στο Ξενοδοχείο Capsis Hotel Thessaloniki, Μοναστηρίου 16, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 546 29
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή στην ενημερωτική αυτή συνάντηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2107560400 / 6947814880 ή να αφήσετε τα στοιχεία σας σε προσωπικό μήνυμα και να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα: