Η Smartship Australia, ένας κόμβος ναυτιλιακής προσομοίωσης και εκπαίδευσης στο Κουίνσλαντ, φέρεται να έχει ξεκινήσει την εφαρμογή ενός νέου συστήματος προσομοιωτή επαυξημένης πραγματικότητας (AR) για την εκπαίδευση των πλοηγών, ο οποίος παραδόθηκε με επιτυχία από την FORCE Technology της Δανίας.

Η εγκατάσταση εκπαίδευσης των πλοηγών της Smartship Australia με έδρα το Μπρίσμπεϊν διαθέτει πέντε θαλάσσιους προσομοιωτές. Ο προσομοιωτής SimFlex της FORCE Technology λειτουργεί στο κέντρο από τότε που ιδρύθηκε για πρώτη φορά.

Η τεχνολογία SimFlex AR προσφέρει μία από τις πιο καλές εμπειρίες μικτής πραγματικότητας που έχει σχεδιαστεί, με φωτορεαλιστική οπτική πιστότητα και εξαιρετικά προηγμένη ακρίβεια μοντέλου, που μπορούν να βοηθήσουν στο να ξεκλειδώσουν τεράστια κέρδη για τους πελάτες του Smartship Australia στο μέλλον.

Το Smartship Australia είναι ένας έμπιστος και πιστός συνεργάτης της FORCE Technology εδώ και πολλά χρόνια και όλοι ανυπομονούν να εισαγάγουν μαζί τους μια εποχή στη ζώνη προσομοίωσης της θάλασσας.

 

 

 

Πηγή: e-nautilia.gr