Την Κυριακή 26 Μαΐου και ώρα 11.00 – 13.00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Lobby του ξενοδοχείου Capsis Hotel Thessaloniki (Μοναστηρίου 16, Θεσσαλονίκη), με θέμα “Τα Προγράμματα Σπουδών της Ναυτικής Ακαδημίας Βάρνας”. Η ενημέρωση θα περικλείει μια πρώτη γνωριμία με την Ακαδημία.

Η Ναυτική Ακαδημία Βάρνας είναι δημόσιο Πανεπιστήμιο στη Βάρνα της Βουλγαρίας διεθνώς αναγνωρισμένο από το I.M.O. (International Maritime Organization) και ενεργό μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ναυτιλιακών Πανεπιστημίων IAMU. Οι τίτλοι σπουδών είναι αναγνωρισμένοι από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Η ενημέρωση απευθύνεται σε μαθητές και αποφοίτους Λυκείου, αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τα Ναυτιλιακά.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι για τις σπουδές στον τομέα των Ναυτιλιακών, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον επίσημο εκπρόσωπο του πανεπιστημίου κο Μανιφάβα Κωνσταντίνο και να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις σπουδές στην Ακαδημία.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Όσοι ενδιαφέρεστε για συμμετοχή στην ενημερωτική αυτή συνάντηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2107560400 / 6947814880.