Ακόμα μια παγκόσμια επιτυχία για τη Ναυτική Ακαδημία Βάρνας. Κατετάγη ως η 2η καλύτερη Ακαδημία σε παγκόσμια κατάταξη.

Ο παγκόσμιος οργανισμός Ναυτιλιακών Πανεπιστημίων IAMU βαθμολόγησε την Ακαδημία της Βάρνας ως άριστη των άριστων, οδηγώντας την στην δεύτερη θέση σε παγκόσμια κατάταξη.

Ύστερα από ένα έργο συγκριτικής αξιολόγησης, ο παγκόσμιος οργανισμός Ναυτιλιακών Πανεπιστημίων IAMU, ταξινόμησε τα ναυτικά πανεπιστήμια σύμφωνα με τρεις δείκτες απόδοσης: παγκόσμια δέσμευση, ερευνητικό αποτέλεσμα και μέτρα εκπαίδευσης.

Στη γενική κατάταξη η Ναυτική Ακαδημία Βάρνας ήρθε δεύτερη, μετά το Αυστραλιανό Ναυτικό Κολλέγιο της Τασμανίας και μπροστά από τα αντίστοιχα πανεπιστήμια Γερμανίας, Ιαπωνίας, Ηνωμένου Βασιλείου και ΗΠΑ.

Ο πρόεδρος του IAMU σε δήλωσή του είπε, ότι θεωρεί τη Ναυτική Ακαδημία της Βάρνας ένα πανεπιστήμιο που έχει πάρα πολλά να δώσει στην Ναυτική εκπαίδευση, και ότι οι φοιτητές της θα είναι καταξιωμένοι και πρωτοπόροι στον τομέα της Ναυτιλίας.

Η Ναυτική Ακαδημία Βάρνας είναι μέλος της IAMU από την ίδρυσή της πριν από 21 χρόνια. Επίσης, περισσότερα από 60 κορυφαία ναυτικά πανεπιστήμια στον κόσμο είναι μέλη του IAMU και η κορυφαία θέση της Ναυτικής Ακαδημίας μας στην γενική κατάταξη είναι απόδειξη της ποιότητας της εκπαίδευσης που προσφέρει.

Για να δείτε την κατάταξη των πανεπιστημίων, κάνετε κλικ εδώ