Ο τομέας των ταξιδιών είναι από αυτούς που προσφέρονται για φοιτητικές προσφορές και γενικότερα για νέους. Υπάρχουν σημαντικές εκπτώσεις στις μεταφορές με λεωφορεία, τρένα και πλοία. Όσον αφορά τις αεροπορικές εταιρίες ελάχιστες από αυτές βγάζουν κατά καιρούς φοιτητικές προσφορές.

Για τη διαμονή σας θα βρείτε ξενοδοχεία, διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης που έχουν δημιουργήσει πακέτα προσφορών για φοιτητές.

Επιπλέον, υπάρχουν πλατφόρμες που εξειδικεύονται σε ταξίδια προς φοιτητές με προσφορές ή προσφέρουν οργανωμένες εκδρομές.

Ακόμη με την φοιτητική κάρτα και την Ευρωπαϊκή κάρτα νέων, μπορείτε να επισκεφθείτε αξιοθέατα, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, μέχρι ζωολογικούς κήπους και να νοικιάσετε εξοπλισμό για αθλήματα (σκι, καγιάκ κτλ) σε προνομιακές τιμές.

Επίσης με την κάρτα Interrail μπορείτε να κάνετε απεριόριστα ταξίδια με τρένο σε ορισμένο χρονικό διάστημα, σε μια από τις 33 χώρες της Ευρώπης που συμμετέχουν ή στο σύνολο αυτών. Ιδιαίτερα για ηλικίες έως 28 ετών οι τιμές διαφοροποιούνται λόγω έκπτωσης. Παράλληλα ανάλογα με τη χώρα που επισκέπτεστε προσφέρονται εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια, λεωφορεία, ποδήλατα, διαμονή, φαγητό κ.α.

 

 

 

 

Πηγή: studyplan.gr