To μήκους 41,4 μέτρων AK Royalty λάμπει κάτω από τον αραβικό ήλιο του Ντουμπάι και είναι διαθέσιμο προς ναύλωση για 112.000 ευρώ την εβδομάδα. Οταν ήρθε η ώρα να αγοράσει το γιοτ των ονείρων του ο Aaron Fidler, ήξερε ακριβώς τι ήθελε.

Ένα μεγάλο μέρος της ανακατασκευής πολλών εκατομμυρίων δολαρίων του σημερινού ιδιοκτήτη επικεντρώθηκε στη μετατροπή του υπάρχοντος λευκού εξωτερικού χρώματος σε λαμπερό χρυσό. «Χρειάστηκε χρόνος, χρήμα και πολύ δουλειά για να φτιαχτεί το συγκεκριμένο μείγμα από χρυσόσκονη 24 καρατίων και θαλάσσια βαφή, έτσι ώστε το yacht να λάμπει κάτω από την αντανάκλαση του ήλιου. Η τεχνική βαφής «χρειάστηκε μήνες για να τελειοποιηθεί», λέει ο Fidler.

To μοναδικό super yacht έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί 12 επισκέπτες σε πέντε καμπίνες, συμπεριλαμβανομένης μιας ευρύχωρης master bedroom suite, με ιδιωτικό σαλόνι, κρεβάτι king-size και σάουνα. Διαθέτει έναν ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, με έπιπλα και χαλιά με την υπογραφή των οίκων Fendi και Dior, επιλεγμένα σε μονόχρωμους συνδυασμούς για να αντισταθμίσει τους χρυσούς τόνους που κοσμούν το εξωτερικό του σκάφους.

Aλλα χαρακτηριστικά του “χρυσού” AK Royalty περιλαμβάνουν τραπεζαρία στο κατάστρωμα με χώρο ψυχαγωγίας για live parties, υδρομασάζ στον επάνω όροφο, καθώς και χώρο για ηλιοθεραπεία στην πλώρη, ο οποίος μπορεί να μετατραπεί σε υπαίθριο γυμναστήριο εξοπλισμένο με αξεσουάρ πυγμαχίας, ζώνες αντίστασης, πάγκο προπόνησης, στρώματα γιόγκα όλα κάτω υπό την επίβλεψη προσωπικού γυμναστή. Ο ίδιος χώρος μετατρέπεται σε αποκλειστικό υπαίθριο κινηματογράφο για παρακολούθηση ταινιών κάτω από το φως των αστεριών.

Δείτε το ξεχωριστό αυτό γιοτ στο παρακάτω βίντεο:

 

 

 

 

 

Πηγή: e-nautilia.gr